VIDEO: Sharksi i Ducksi između tučnjava zaigrali hokej

BridgetSamuelsLosAngelesKings

 

NHL je u punom mahu, momčadi već polako uspostavljaju svoje mjesto na tablici, dok drugi još traže svoju formu.

Među njima je i Colorado Avalanche. Prethodne sezone je Patrick Roy preokrenuo momčad te od Avsa napravio velike konkurente za osvajanje Stanley Cupa, no ove godine su u devet utakmica upisali tek dvije pobjede, a najnoviji poraz su im u nedjelju zadali Jetsi iz Winnipega, pobijedivši 2:1 nakon produžetaka.
Los Angeles Kingsi su na krilima mladog Tannera Pearsona došli do šeste pobjede u osam utakmica nakon što su kod kuće s visokih 5:2 porazili Columbus Blue Jacketse.
Chicago Blackhawksima je bila potrebna samo druga trećina da kod kuće poraze Ottawa Senatorse. Patrick Kane je za svoj 500. bod u karijeri bio asistent Jonathanu Toewsu, koji je nakon 21 sekunde zaskočio Sense golom za 1:0, a nepunih sedam minuta nakon što su Sensi izjednačili, Brent Seabrook vraća Hawkse u vodstvo od 2:1, što je nakon 60 minuta bio i završni rezultat.
Vancouver Canucksi su u manje od dvije minute zabili tri gola za potop Washington Capitalsa. U Rogers Centeru u Vancouveru je nakon tri trećine na semaforu pisalo 4:2 za domaćine.

Najzanimljiviji ogled večeri se odigrao u Anaheimu, gdje su gostovali San Jose Sharksi. Gosti iz San Josea su pobijedili 4:1, no rezultat su zasjenile brojne tučnjave. Sve je započelo nakon 2:16 u prvoj trećini kada se John Scott obračunao s Timom Jackmanom Anaheim Ducksa. Idući koji su bili spremni baciti rukavice na led su bili kapetan Ducksa, Ryan Getzlaf te mladi Mirco Mueller, no suci su spriječili ovaj ogled. Osim Getzlafa, najveća zvijezda Ducksa je Corey Perry, koji je minutu prije kraja druge dionice ušao u tučnjavu s Tommyjem Wingelsom. Situacija je kulminirala kada je sredinom zadnje trećine nastala masovna tučnjava u kojoj se jedino nisu našli golmani, premda je Frederik Anderson, vratar Ducksa, bio blizu prije nego što ga je natrag na gol poslao sudac. Upravo tako kako je ovo zvučalo..

 

Photo: Bridget Samuels/Flickr