U Puli počeo Adria Cup 2014 u inline hokeju!

Nakon prošloljetnog kampa Tigers Stegersbacha u Puli, došlo se na ideju da se organizira Adria Cup 2014 u inline hokeju (hokeju na rolama), a sve radi prirodnih ljepota Pule i Istre. Organizacija je zajednička, Pula Inline, Tigers Stegersbacha i IISHF-a. Od turnira se očekuje da postane jedan od najboljih u Europi u idućih par godina i da Pula postane i po tome prepoznatljiva u Europi i svijetu.

Turnir se igra u petak 18.travnja i subotu 19.travnja od 8 do 22 sata u Pattinaggiu, a nakon finala je odabir All star igrača i proglašenje pobjednika, da bi se zajedničko druženje održalo onda u Disco clubu Histria. U toku turnira će se održati i par sastanaka vezano za razne suradnje KK Pula Inline-a i IISHF-a na raznim poljima. Iz IISHF-a dolaze i funkcioneri Claes Fréder iz Danske i Piergiovanni Gionchetta iz Švicarske. 

Na turniru inače nastupaju ove ekipe: Tigers Stegersbach, Amberg Enforcers, Malcantone Horobek, Fcele Novaggio, Twins Red Dragons Altenberg, Bienne Seelanders Ferrum, Legio Swissbulls, Rothrist Badgears, Spaichingen IHC Mandement, Pula Inline – Gladijatori i Vienna Hawks Black Panthers.