Photo by: Andrea Rastowsky / KHL4All

U praznoj Ledenoj pala Alba

Medveščak je upisao vrijedne bodove pred polupraznom dvoranom. Nakon međunarodne pauze u Brlog je došla Alba koja je u ne pretjerano zanimljivoj utakmici ispraćena sa četiri pogotka u mreži.
Medveščak je do vodstva došao na samom kraju prve trećine kada je Aviani iskoristio pogrešku gostujuće obrane te poentirao iz slota za 1:0.
Sredinom druge dionice Medvjedi su podebljali svoje vodstvo kada je Svensson skrenuo Manavianov pak sa plave linije iz leđa vratara Albe u mrežu. Mađari su se u igru vratili kada su imali 5 na 3. Ogromnu prednost od dva igrača više u pogodak je pretvorio Hari.
U trećoj trećini Medveščak je preko Lemtyugova došao do trećeg pogotka i do novog vodstva od dva pogotka razlike. Da Medveščaku danas nije išla igra sa igračem manje vidjeli smo opet pred sam kraj susreta kada je Phillips na powerplayu vratio Albu u igru postigavši pogodak za 3:2.
Kako malobrojna zagrebačka publika ne bi strahovala do posljednjih sekudni Armstrong je dvije minute prije kraja postavio konačnih 4:2.
Nakon ovog susreta Medveščak u petak dočekuje mrske rivale KAC iz Klagenfurta, a mi se nadamo sličnome rezultatu i nešto boljem odazivu publike.

Photo by: Andrea Rastowsky / KHL4All