WASHINGTON, DC - May 9, 2012:  New York Rangers coach John Tortorella calls a time out after a Rangers icing in Game Six of the Eastern Conference Semifinals of the 2012 NHL Stanley Cup Playoffs at Verizon Center against the Washington Capitals.

Tortorella počeo trenirati strogoću u Columbusu

Era novog trenera Columbus Blue Jacketsa Johna Tortorelle nije dobro počela u Columbusu, barem što se njihovog najboljeg igrača Ryana Johansena tiče.

Već u prvoj utakmici na klupi Columbusa trener ga je držao na klupi skoro cijelu 3. trećinu. Tortorella, poznat po svom „diktatorskom“ načinu vođenja ekipe gdje te jedna pogreška baca na klupu nekad i do kraja utakmice, obrušio se na Johansena rekavši da sumnja u Ryanovu fizičku pripremljenost kojem to očito nije najbolje sjelo pa je ta vijest procurila iz svlačionice.

„Torts“ ga je poslao kući na dodatne provjere fizičke spremnosti te nije nastupao u sljedeće 2 utakmice. Kao da to nije dovoljno, opet ga je kritizirao, ovaj put da nije bio dobar na treningu s čime se ni ovaj put Johansen nije složio. Klub je loše krenuo u sezonu, ima samo 2 pobjede i 10 poraza stoga je vrlo bitno za njih da Tortorella i Johansen što prije nađu zajednički jezik.

Piše: Antonio Ljubić

Photo by Clyde/flickr.com