cdb07fe52edfc220cecf3f84017ef78e_L

Srušen rekord u najglasnijem navijanju, brojka stala na 130.02 db

U sklopu Pan kampanje „Nek’ se čuje do Rusije“, navijači i navijačice Medveščaka oborili rekord u najglasnijem navijanju! Za sudjelovanje u obaranju rekorda, Pan je navijače častio s 2500 litara piva.

Navijači i navijačice Medveščaka su na utakmici protiv Lokomotiva iz Jaroslavlja, u sklopu Pan Arena Ice Fevera, oborili rekord u najglasnijem navijanju u dvorani! Rekord od 126 decibela, koji su prošlog studenog postavili navijači NBA momčadi Sacramento Kingsa u svojoj Sleep Train Areni, Medveščakova snažna ”grla” nadmašila su za četiri decibela – 130.02 decibela.

Rekord u najglasnijem navijanju 1

Inicijator obaranja ovog rekorda bio je klupski partner Pan temeljem svoje kampanje „Nek’ se čuje do Rusije“, a kao zahvalu za sudjelovanje u obaranju rekorda, Pan je navijače častio pivom.

Na prijašnjim utakmicama navijači i navijačice su obarali rekorde u najdužem navijačkom valu, najglasnijem navijanju navijačica i broju Medveščakovih šalova na jednoj utakmici, a sada se tom nizu pridružio i rekord u najglasnijem navijanju u dvorani. Navijači i navijačice, 15.200 njih, rekord su postavili uz pomoć megafona u drugoj trećini utakmice, a brojač glasnoće stao je na brojci 130.02 decibela.

U tom trenutku bio sam na klupi i kada su počeli glasno navijati, sav sam se naježio koliko je bilo glasno. Svaka čast navijačima na toj odličnoj atmosferi i još jednom rekordu kojeg smo srušili. Bio je prekrasan osjećaj”, rekao je branič Saša Martinović.

Rekord u najglasnijem navijanju 3

Obaranje rekorda na Pan Arena Ice Feveru završava na utakmici protiv Čerepovca iz Sjeverstalja gdje će navijači Medveščaka rušiti rekord u najvećem broju odjevnih predmeta s grbom Medveščaka.