Anders Henrikson/Flickr.com

Što se događa u Medveščaku – tjeraju li golmana iz stana?

Prema pisanju Ivana Radnića iz 24sata nesrećama za golmana Medveščaka Jocke Lundströma nema kraja.

TAKO SE TO NE RADI Švedski golman u zagrebačkom klubu Jocke Lundström (31) mora naći novi stan jer najamnina nije plaćena već nekoliko mjeseci

Ima li tko u Zagrebu stan koji se može unajmiti od 1. ožujka do 18. travnja? Molim vas odgovorite, napisao je na Twitteru Šveđanin Jocke Lundström , koji brani za Medveščak.

Za manje od tjedan dana Lundström bi sa suprugom i dvoje djece trebao sam naći novi stan u Zagrebu jer u njegovom klubu ne misle da to ovisi o njima.

Nije tajna da Medveščak duguje igračima, no da će baš doći do toga da igrače izbacuju na ulicu zbog neplaćenog smještaja, nitko ne bi pomislio. U studenom je KHL kaznio Medveščak zabranom dovođenja novih igrača zbog duga od 4,2 milijuna kuna. Spor protiv zagrebačkoga kluba pokrenulo je 12 hokejaša, a prema jednom od njih dugovanja iznose i pola milijuna kuna.

Od ulaska u EBEL Medveščak se muči s financijama i kašnjenjem plaća. Mnogo igrača koji su za “medvjede” igrali u austrijskoj ligi svoju borbu za naplatom dugovanja objavljivali su na društvenim mrežema. Od KHL-ovaca najgorljiviji borac bio je golman Mark Dekanich .

Lundström je u Medveščak došao sredinom listopada prošle godine, a odigrao je samo jednu utakmicu, na kojoj se ozlijedio.

Sezona je završila i igrači napuštaju Zagreb. Lundström je odlučio produljiti svoj boravak u Hrvatskoj, a ugovor o najmu stana mu je završio. On sad preko društvenih mreža traži novi smještaj. Sve ostale informacije su netočne” kažu iz Medveščaka.

Demantij cijeloj pričo dao je i sam Lundstrom: “I dalje tražim stan. No, nikad nisam rekao ništa o tome da me se izbacuje. Sve je to tuđe tumačenje.” Ono što je moguće je da je zbog poreznih zakona u Švedskoj Lundstrom odlučio ostati još nekoliko mjeseci u Hrvatskoj. Sjetimo se, slično su napravili i Brian Willsie, ali i Mark Owuya prošle godine koji je u Zagrebu ostao do duboko u ljeto.

Što se događa u Medveščaku – tjeraju li golmana iz stana?

Tko laže?

Thank you for the vote!