Seniori IHK Karlovac pobijedili aktualne prvake

Odlične vijesti stižu s terena SC Kuna. Seniori Inline hokej kluba Karlovac pobijedili su aktualne prvake Hrvatske, momčad IHK Kune s 10:7 te su tako prvi dio sezone završili sa omjerom pobjeda i poraza 7:0.

Karlovčani će u 2016. ući s prvog mjesta prvenstvene tablice kao jedina ne poražena momčad uz impresivnu gol razliku +61. Karlovčani su odigrali vrlo discipliniranu i tvrdu utakmicu protiv puno bolje momčadi Kuna. Uz čvrstinu u obrani, odličnog Markovića na golu te uz odličnu realizaciju kontri došlo se do rezultata koji je sve iznenadio. Za Karlovac su igrali : Marković, Pavlaković, Kirš, Ratkaj, Grahovar, Srketić, Brckan i Šegavić.

Osim seniora ovog vikenda su nastupile i U9 i U14 momčadi Kluba. U9 momčad pobijedila je IHK Srake iz Samobora s visokih 14:1. Za Karlovac su igrali: Banićek Nikola, Primužak Mislav, Primužak Mia, Penić Klara, Mataković Luka, Plavetić Krešimir, Ogrizović Borna, Grbačić Fran i Gačić Ivor

U14 momčad Kluba doživjela je prvi poraz. Bolje su bile Dolenjske Toplice s rezultatom 1:0. U odličnoj utakmici Karlovčani su bili bolja momčad ali jednostavno pak nije htio u suparnički gol. Za Karlovac su igrali: Kurtagić, Jutt, Kraščić, Markezić, Banay M. , Banay D., Kostelac i Penić.

Na redu je pauza za blagdane a nove utakmice nas očekuju 17.1 kada će na teren U11 i U19 momčadi. Do tada će hokejaši trenirati na ledu kod Sokolskog doma te pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže.

Photo: Krume Ivanovski / krumeivanovski.com