Mislav Rosandić - Slovan Bratislava

Rosandić: “Osjećaj je sjajan!”

Mislav Rosandić, talentirani hrvatski hokejaš sa slovačkom putovnicom, najnoviji je hrvatski KHL-ovac nakon potpisa sa Slovanom iz Bratislave.

Mislav će tako prvi put u karijeri, koja je već sad na odličnom putu da bude vrhunska, zadavati glavobolje napadačima diljem Rusije, a i šire. Nakon što se posao finalizirao, ugovor potpisao i slegnule se emocije, Mislav je odvojio nešto svoga vremena kako bi porazgovarao s nama o svemu što se trenutno događa.

“Osjećaj je sjajan! Igrati drugu najjaču ligu svijeta nije mala stvar. Moram se izboriti za mjesto u momčadi koje nitko nema zagarantirano, prave muke i naporni treninzi tek počinju. “

Mislavov Slovan igra u istoj diviziji kao i Medveščak, što znači da će se sretati sa zagrebačkim sastavom i igrati i pred zagrebačkom publikom.

“U Zagrebu nisam bio na ledu već par godina, u Ledenoj još i duže. Svakako će biti zanimljiv osjećaj ponovno igrati tamo.”

Od iduće sezone očekuje…

“Da se ne ponovi prošla, što se tiče Slovana. Želim da pobjeđujemo te igrom i pobjedama počastimo naše navijače. Zasad se skupljamo, ima nas 20-ak, ali siguran sam da će doći još par igrača.”