Borna Rendulic - photo by Davor Sajko / HRsport

Rendulic večeras protiv svog idola

U jedan ujutro po našem vremenu momčad Borne Rendulića isklizati će na led u Washingtonu. Washington Capitals zajedno sa njihovim kapetanom i ponajboljim igračem svijeta, Aleksandrom Ovečkinom, dočekuje Colorado Avalanche. Posljednji susret, a i jedini ove sezone, pripao je Coloradu, sa 3:2 pobijedili su još 20. studenog.

U gostujući niz od pet utakmica Colorado kreće sa malim nizom od tri pobjede, ali i čak pet pobjeda u posljednjih šest utakmica. Borna Rendulić ima bod, asist, ali i priliku da i dalje igra u top 6 napadu. Na malom uzorku od četiri utakmice Bornin naprednu statistički pokazatelj dCorsi je čak +18 što  označuje da kada Borna igra, Colorado ima velike benefite.

“Naši top 6 igrači igraju dobar hokej” rekao je trener Colorada Patrick Roy. “Momčad smo koja je jako samouvjerena trenutno.”

Barry Trotz osvrnuo se na utakmicu: “Colorado je momčad koja je trenutno u ofenzivom uzletu. Vratar Varlamov odlično brani, a cijela momčad počinje ličiti na onu koja je prošle sezone odlično igrala.”