Foto: Mara Bratoš/ khl.hr

Rendulić ozljeđen, propustio većinu utakmice

Borna Rendulić vratio se na roster Colorada nakon što je odsjedio utakmicu protiv Caroline. U utorak Rendulić je ustupio mjesto povratniku od ozljede Benu Streetu, da bi jučer ponovo bio uvršten u zapisnik Colorada, ovaj put u njegovoj drugoj utakmici protiv Florida Panthersa.

Ben Street poslan je u Lake Erie, u NHL je pozvan Bornin prijatelj i suigrač Dennis Everberg. Utakmicu u 1 ujutro po našem vremenu započela je i linija Everberg – Mitchell – Rendulić, no u svojoj trećoj izmjeni Rendulić je odigrao tek 9 sekundi prije no što je napustio led, a nešto kasnije i klupu Avalanchea. Usprkos tome Rendulić je završio večer sa +1, njegova linija bila je na ledu kada je Tyson Barrie postigao prvi pogodak za Colorado.

Colorado je na kraju pobjedio Floridu sa 4:2, a nova tri boda znače i odličan uspjeh Colorada na 5 gostujućih utakmica u nizu. Cilj trenera Roya bila je polovična berba bodova, odnosno omjer .500, da bi ovom pobjedom Colorado se pred utakmicu u Tampi našao u prilici i da premaši target.

Nije poznato koliko je ozljeda Rendulića ozbiljna, no nadamo se da će u subotu u noći zaigrati ponovo za Colorado.

Foto: Mara Bratoš/ khl.hr