Pelletier

Pelletier stavljen na “popis kvarova”

Kako kaže “Google translate” s ruskog, Pelletiera je Admiral Vladivostok stavio na popis kvarova. Naravno, prijevod je doslovan, a Pelletier je u stvarnosti stavljen na “waiverse”, odnosno Vladivostok više ne računa na njegove usluge. Podsjetimo se, Pelletier je u 11 utakmica za Admiral postigao samo 3 boda i to tek kao asistencije.

Po isteku roka od 48 sati u kojem bilo koji drugi KHL klub može preuzeti njegov ugovor, Pelletier može prihvatiti raskid ugovora, prekomandu u drugu momčad Admirala, ili pak 50% smanjenje plaće. Slična priča se navodno prošle sezone odvila i nekim od igrača Medveščaka.

Uz Pelletiera, na waiversima je završio i Felix Shultz, koji je nakon roka od 48 sati prekomandiran u Liepaju, drugu momčad Dinama iz Rige. Dinamo iz Minska raskinuo je ugovor sa Aleksejem Badongom, a Jokerit je potpisao bjeloruskog rookie igrača Artūrs Culdija.

Andrej Kostitsin pak je nakon raskida ugovora sa Torpedom proteklog tjedna postao novi igrač Sočija, a AK Bars je kupio ugovor napadača iz VHL-a, Daniela Makarova.