slidingsideways /
passing Boston Bruins Stanley Cup banner 
Boston Bruins opening night, 10.06.11

Ovu utakmicu mladi će navijač pamtiti zauvijek

4. studenog mladi je navijač Boston Bruinsa dobio priliku pozdraviti igrače prilikom zagrijavanja uoči utakmice. Tu priliku osmogodišnji Liam Fitzgerald u potpunosti je iskoristio i zapamtit će tako ovu utakmicu zauvijek. Pogledajte kako je pozdravio sve igrače, sportski stisnuo zube i uživao u ostatku večeri!

“Mogli ste vidjeti kako je (Liam) bio uzbuđen biti ovdje,” rekao je branič Adam McQuaid. Liam se i obukao u McQuaida za Noć vještica. “Ovo je bila posebna večer za njega, ali i za sve nas.”

Liam pati od Down sindroma, a uspješno je pobjedio leukemiju. Nakon nekoliko tretmana protiv raka, Liam je posljednjih godinu i pola bez tumora. “Kada (Liam) ode na utakmicu, sve više ljudi ga prepoznaje i uživaju u njegovoj sreći i energiji kojom prati Bruinse” rekao je njegov otac Bill Fitzgerald. Daniel Paille nije samo pozdravio Liama, već ga je i potapšao: “Za mene i mnoge druge suigrače ovo je nešto najnormalnije, ne samo pozdraviti ga jer je ovdje, već i zato jer toliko je uživao i bio sretan na našoj klupi.”

A ovo je priča o mladom navijaču Liamu:

Photo by: slidingsideways / Flickr.com
passing Boston Bruins Stanley Cup banner, Boston Bruins opening night, 10.06.11