Syracuse Crunch vs. Utica Comets - Frozen Dome Classic - Carrier Dome - Syracuse, New York - November 22, 2014

Ovako izgleda kad te pogodi čak 28 pakova

Steve-O, zvijezda popularne serije Jackass, odlučio je upriličiti show na još jednom hokejaškom spektaklu. Syracuse Crunch igrao je protiv Utica Cometsa na stadionu “Frozen Dome” pred čak 30,715 navijača. Syracuse je tako srušio rekord u broju navijača na utakmici na zatvorenom postavljen još 1996. kada je Tampa Bay Lightning pobjedio Philadelphia Flyers. Ujedno ova je utakmica bila i druga najveća u povijesti AHL lige, odmah iza utakmice odigrane 6. siječnja 2012. na Citizens Bank Parku u Philadelphiji na kojoj je bilo čak 45,653 navijača.

Pobjedu je te večeri odnio domaćin, Syracuse Crunch sa 2:1, a momčad Dustina Jeffreyja se pritom morala zadovoljiti sa sudjelovanjem u postavljanju rekorda.

Da sve ne ostane na sportu pobrinuo se komičar (i komedijaš) Steve-O koji je odlučio proletjeti ledom na saonicama ispucanim iz velike pračke i srušiti zid složen od kanti za smeće. Pritom će ga gađati pakovima, a da sve ne bude jednostavno, Steve-O je to sve morao ponoviti čak tri puta, dok je najveću ovaciju pobrao tek kada je dobio pak u lice. Kako je to izgledalo pogledajte niže:

Photo by Doug Kerr (Syracuse Crunch vs. Utica Comets – Frozen Dome Classic – Carrier Dome – Syracuse, New York – November 22, 2014)