Photo by Krume Ivanovski / KHL.hr

Montador bi danas postao otac

Samo četiri dana nakon šokantne smrti Steve Montadora, njegova odabranica je rodila zdravog sina. Tragična vijest o preranoj smrti miljenika navijača, bivših igrača, ali i svih ljudi koji su bili u doticaju, ovime je dobila još tragičniji epilog.

Policija još uvijek nije objavila nalaze autopsije, no kao što su naveli i ranije, sve ukazuje na “prirodnu smrt”. Obitelj Steve Montadora u četvrtak se obratila javnosti sa svojim teorijama. “Steve je ili prestao disati, ili mu je stalo srce” rekao je njegov brat Chris Montador portalu The Hockey News i sugerirao da su mu brata mnogobrojni potresi mozga pretvorili u sjenu osobe kakva je bio nekad.

Nadamo se da će mnogi prijatelji Steve Montadora u narednim godinama njegovom sinu prenositi svu ljubav koju je Steve prenosio svijetu. “Ova vijest mi je slomila srce,” rekao je jedan bivši igrač koji je zamolio ostati neimenovan. Večeras će igrači, ali i navijači Medveščaka u Zagrebu odati počast Montadoru.

Steve Montador pred samo mjesec dana postao je jedan od 200 bivših igrača NHL-a uključenih u skupnu tužbu protiv lige. Skupnu tužbu igrači podižu, kao što navode, zbog “lošeg upravljanja problemom potresa mozga“. Navodi se kako su igrači bili loše informirani, kako su vjerovali NHL-u da radi u njihovom interesu i zaštiti u medicinskom pogledu.

Jedan od igrača uključenih u tu tužbu je i Todd Elik, bivši igrač Jesenica, ali i obitelj Dereka Boogaarda.

Photo by Krume Ivanovski / KHL.hr