Mladost i HKM Zvolen

[Mladi hokejaši] Proteklog vikenda svi su bili pobjednici

Predzadnji vikend u veljači sad je već tradicionalno rezerviran za “boj” malih oklopnika na ledu u uzrastu U8 i U10. Tako je bilo i ove godine.

Otvoreno prvenstvo grada Zagreba u hokeju na ledu

12. otvoreno prvenstvo grada Zagreba u organizaciji KHL Mladost i ZSHLa privuklo je ove godine 20. i 21. veljače 2016. 335 mališana u pratnji trenera i roditelja na Zagrebački velesajam da pokažu tko je bolji i tko je jači.

Tako su se na “centru trećine” oči u oči našli mališani iz Slovačke, Mađarske, Austrije, Slovenije, Srbije, BiH te Hrvatske. U dva puna dana svaka momčad je odigrala po 10 utakmica u trajanju od po 15 minuta. Osim roditelja i trenera, dobar dio tereta podnijeli su i mlađi juniori domaćina i organizatora KHL Mladost koji su sudili malim oklopnicima i pazili da iskre na ledu ne prerastu u “prave” sukobe. Mlađi juniori tako su stekli važno iskustvo u suđenju i organizaciji turnira, ali i učili mlađe kolege i igrače o “fair play” igri.

Na kraju drugog dana svi su bili pobjednici

Nakon skoro 48 sati i gotovo stotinu utakmica, pobjednik je proglašen. Najbolji su bili upravo hokejaši kategorija U8 i U10 koji su svi bili nagrađeni medaljama i poklon paketima, a svaka momčad je dobila pehar.

Turnir je završio u nedjelju 21.02.2016. u popodnevnim satima sa završnom riječi koju je održao gospodin Nikola Švigir, predsjednik Hrvatskog saveza hokeja na ledu.

KHL Mladost zahvaljuje se sponzorima, donatorima, članovima kluba i igračima, ali i gostima i prijateljima koji su omogućili i pomogli u održavaju ove manifestacije. Nadamo se svi da ćemo se u još većem broju vidjeti i sljedeće godine na ledu Zagrebačkog velesajma.