09.01.2017., Dom sportova, Zagreb - Kontinentalna hokejaska liga, 48. kolo KHL: Medvescak - Severstal Cherepovets.            Photo: Igor Soban/PIXSELL

Medveščak: Opet prodalo?

Iako bilježe pobjede, nizove i uključuju mladiće u sustav, Medveščak je ponovo na meti drugih liga i klubova. Nakon Genowaya koji se vratio u Švicarsku istim putem trebali bi krenuti i  Bezina i Pare.

Goran Bezina, igrač kojeg su hrvatski navijači ove godine čekali kao ozeblo zlato, prema intervjuu za SwissHockeyNews mogao bi se vratiti u Geneve Servette: “Razgovarali smo o povratku već za Božić s predsjednikom (Geneve) Hughom Quennecom,” rekao je Bezina za novine. “No, bilo bi prilično čudno da sam se vratio nakon samo dva mjeseca od odlaska.

Bezina ima valjani ugovor za cijelu sezonu s Medveščakom i kako bi se vratio u Ženevu, Medveščak bi mu morao to dozvoliti. No, kako Medveščak ima problema s likvidnošću, Bezinin i Pareov odlazak mogao bi biti izgledan po završetku dalekoistočne turneje. Francis Pare s Kanadom je osvojio Spengler Cup, što također navodi i stranica SwisshockeyNews.ch!

No, ove informacije nije potvrdio niti ženevski klub, niti zagrebački.

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Medveščak: Opet prodalo?

Odlaze li Pare i Bezina!

Thank you for the vote!