KHL Medvescak - Avtomobilist , 30.9.2013. Photo by Davor Sajko / KHL.hr

Martinović ostaje igrač Nurnberga!

Saša Martinović je potvrdio angažman u Nurnbergu – Thomas Sabo Ice Tigersi su mu nakon jednomjesecnog probnog roka ponudili ugovor do kraja sezone, kojeg je 31-godisnji branic potpisao.

Nakon sto je prosle tri sezone proveo u redovima Medveščaka, Martinoviću je ljeto 2015. bilo dulje nego inače. Prvo je, bez ikakve službene obaveze, trenirao s Polarnim medvjedima u Berlinu, no onda je ipak otišao na probni rok u Nurnbergu.

Tamo su bili zadovoljni s njime, kao u upravi tako i na tribinama. Martinović se sada službeno pridružio koloniji bivših Medveščakovaca u Ice Tigersima – Kurtis Foster, Kyle Klubertanz, Brandon Segal i Matt Murley.

Član Ice Tigersa je do srijede bio i Colin Fraser, bratić nekadašnjeg Medveščakovca, Curtisa Frasera, no Colin se zbog obiteljskih razloga iznenada umirovio.

Saša je tokom probnog roba iz utakmice u utakmicu postepeno dizao svoju igru na višu razinu te je pogotovo u zadnje dvije utakmice jako napredovao, cime je zaslužio ugovor,” rekao je sportski direktor Ice Tigersa, Martin Jiranek. “S njime u obrani imamo puno više mogućnosti.”

Dosad je Martinović u dresu Ice Tigersa odigrao sedam utakmica, u kojima je postigao jedan pogodak.

Photo by Davor Sajko / KHL.hr