Photo: Dea & Davor Sajko

MacIntyre umjesto Krošelja!

Zbog ozljede Medveščakova vratara Krošelja u Brlog se vraća vratar Drew MacIntyre

Gašper Krošelj, prvi vratar Medveščaka ozlijedio se tijekom posljednje gostujuće utakmice u Innsbrucku. Kako Krošeljeva ozljeda zahtjeva određeno, duže vrijeme oporavka Medvjedima će kao vratar uz Rosandića i Nikolića pridružiti Drew MacIntyre, domaćim navijačima već poznato ime iz Medveščakove KHL etape.

MacIntyre se Medveščaku pridružio u četvrtoj KHL sezoni (2016/17). Uz KHL ima iskustvo igranja u AHL-u i NHL-u gdje je tri puta sudjelovao i na All Stars utakmici. Dok je igrao za Medveščakovu KHL momčad MacIntyre je po izboru lige proglašen najboljim vratarom 13. tjedna KHL prvenstva u sezoni 2016./17.. S Medveščakom je bio ugovorno vezan na točno određeni vremenski period nakon kojeg se Klub i igrač nisu dogovorili o nastavku suradnje te MacIntyre u siječnju odlazi u njemački Adler Mannheim. U Medveščaku je MacIntyre odigrao 21 utakmicu uz postotak obrana 92.5 dok u 4 utakmice nije upisao niti jedan gol (shotout)!

MacIntyreva KHL statistika dostupna je na http://en.khl.ru/players/19137/

MacIntyre u Medveščak dolazi na određeno, kao zamjena za prvog vratara Krošelja i prema sadašnjem planu u Medveščaku će se zadržati do kraja listopada do kada ima ugovor s Klubom. Novi vratar će se momčadi pridružiti u iduća 24 sata no za sada još nije poznato hoće li službeni dres Medveščaka odjenuti već na utakmici s Graz99ersima u petak u u Domu sportova (19:15h).

Domaća utakmica Medvjeda protiv Graz99ers-a u petak 22.9.2017. u 19:15 sati u prijenosu je na KREATOR TV-u.

Photo: Dea & Davor Sajko

 

MacIntyre umjesto Krošelja!

Je li ovo pomak na bolje?

Thank you for the vote!