3859934a326e2c87d63665dfcdf6c509_L

Leo Komarov odlazi u NHL?

Napadač moskovskog Dinama i finske reprezentacije, Leonid Komarov, mogao bi ponovno “preko bare”. Igrač je sam izrazio želju kako bi se ponovno želio okušati u najjačoj ligi svijeta. Podsjetimo u sezoni 2012/13 Komarov je odigrao 42 susreta u dresu Toronto Maple Leafsa i 14 utakmica za njihovu AHL filijalu, Toronto Marliese. No kako se s Maple Leafsima nije uspio dogovoiriti oko nastavka suradnje, vratio se u Dinamo.

“Želim se vratiti u NHL. To je najjača liga na svijetu iako KHL ne kaska puno za njom. U mom ugovoru postoji klauzula kako mogu otići igrati u Sjevernu Ameriku”, kazao je Komarov, a prenosi službena stranica navijača moskovskog velikana.

Aktualni ugovor s Komarovim traje do 30. travnja 2015. godine.

Spomenimo još samo da su novi debitanti u Ligi, Sočijski Leopardi potpisali Romana Ljudučina iz Torpeda. Zasada imaju na popisu tek četiri igrača – uz Ljudučina tu su Kirill Lebedev, Aleksej Volkov i Aleksander Ščerbina.

Od zanimljivih transfera u posljednje vrijeme valja još spomenuti dolazak Denisa Grebeškova iz Edmontona u Vitjaz Poldoljsk, sjajni vratar Mikael Tellqvist napustio je Rigu i karijeru će nastaviti u švedskom Djurgardenu. Bogdan Kiselevič iz Sjeverstalja seli u glavni grad i nastupat će za CSKA.