Rendulić

KHL: Rendulić postaje Vitez!

Nakon igranja u najjačoj ligi svijeta, NHL-u, Borna Rendulić krenuo je put Rusije. U ostatku sezone 2017. i 2018., kao i u narednoj sezoni 2018./19. Borna Rendulić branit će boje momčadi Vityaz iz Moskovske oblasti!

Kapetan hrvatske hokejaške reprezentacije Rendulić pojačat će tako desetoplasiranu momčad druge najjače svjetske lige, KHL. Rendulić u KHL prelazi iz finske prvoligaške momčadi, Lahti Pelicans. U Pelicanskima Borna je postigao 5 golova i dodao 3 puta za 8 bodova u 14 utakmica čime je treći igrač po učinku.

“Htio bih se zahvaliti Pelicansima, potpisali su me pred kraj ljeta, dali su mi priliku i šansu da se pokažem. Predivno je bilo vratit se u Finsku i nadam se da ću jednom u budućnosti ponovo igrati u Liigi” rekao je Borna Rendulić ekskluzivno za khl.hr i dodao: “Prilika za igrati u KHL-u je velika. Osjećam da nisam pokazao sve što mogu u NHL-u i ovo je dobar način da se dokažem. Vityaz je velika momčad, igraju hokej kakav meni odgovara, na velikom ledu mogu pokazati sve što znam. Spreman sam za KHL!”

Borna će se Vityazu priključiti ovih dana, po rješavanju vize i liječničkog pregleda, a zaigrat će u dresu pod brojem #71.

Borni želimo puno golova i svijetlu budućnost u KHL-u!