Photo: Ivana Stančin/khl.hr

KHL: Crvena Armija puca ćorke

Nakon što je Patrick Bjorkstrandu u ponedjeljak trebalo samo 17 sekundi da sruši jedan veliki CSKA u produžetcima, Moskovljanima se danas pruža prilika za revanš.

Protiv CSKA u subotu od 15:00 sati

No, trenutno u taborima Crvene Armije ne vlada previše optimistično raspoloženje. Naime, u zadnje dvije utakmice nisu uspjeli zabiti niti jedan gol.U Zagrebu su prema golu Danny Taylora uputili 39 udaraca, dok su u petak protiv Bratislave prema golu Michaela Garnetta uputili šest udaraca više. Tako jedan CSKA, koji je donedavno bio prva momčad lige, od 84 udaraca na gol nije uspio zabiti niti jedan gol.Doduše, u petak ni zagrebačkom klubu napad nije profunkcionirao. Protiv Severstalja, koji je donedavno bio posljednja momčad Zapada, izgubili su sa 4:0 nakon što su ih šest dana ranije u Domu sportova svladali sa 4:.

Naš fokus ostaje na nama samima i onome kako mi moramo odigrati da bi naše najjače strane došle do izražaja i samim time da bismo osvojili nove bodove” rekao je prije odlaska na gostovanje glavni strateg Medveščaka, Gordie Dwyer. “Posljednje dvije utakmice su bile izrazito zahtjevne i borba do samoga kraja. Obzirom da će nam na ovom gostovanju upravo te dvije momčadi uzvratiti domaćinstvo, od utakmica ne očekujem ništa manje. Igrati ponovno tako brzo s istim momčadima donosi posebnu draž.” 

Protiv CSKA Medvjedi zaključuju ovo kratko gostovanje, nakon čega ih u utorak u Domu sportova očekuje Torpedo iz Nižnjeg Novgoroda. Kome će večeras prvi proraditi napad, odnosno čiji će vratar uspjeti oduprijeti otporu, ta će momčad odnijeti pobjedu.

Medveščak najbolji hrvatski sportski brend

“Treću godinu zaredom Medveščak je istraživanjem javnog mnijenja ocijenjen najboljim sportskim brendom u Hrvatskoj i jednim od Top 3 sportska brenda u regiji u sklopu konferencije Sporto.- Ima li boljeg priznanja za rad, trud, profesionalnost i inovacije u poslu od onog koje vam daje javnost? Za nas u Medveščaku nema” izjavio je prilikom preuzimanja nagrade Ranko Vučinić, PR KHL Medveščak Zagreb. “Konkurencija je svake godine sve jača, klubovi ulažu u svoje poslovanje, imidž i komunikaciju s javnostima, važnima postaju i oni rezultati koje klubovi ostvaruju mimo sportskih natjecanja, rezultata i sportskih terena. Nakon za nas teške prošle sezone i izazova s kojima se još danas svakodnevno susrećemo u svome poslu, ova nagrada pokazala je kako reputacija doista jest moćno oružje te kako javnost prepoznaje one najbolje i najprofesionalnije.”

U Telegramu su, pak, objavljeni poprilično točni podaci o dugovima Medveščaka. Ukupna cifra je oko 603,764$, ili 4,264,894HRK. U to nisu uračunati još dugovi trenerima, kao i još pojedinim igračima koji su ranije otišli, ili bili ozlijeđeni.

Photo: Ivana Stančin/khl.hr