KHL Medveščak - EC KAC 29.8.2014. Zagreb

Još jedan igrač napustio Medveščak

Milan Jurčina, branič Medveščaka, odlučio je napustiti klub i sezonu nastaviti izvan Brloga. Medveščak je ostao i na samo jednom golmanu. Za utakmice protiv Amura ozljedio se Šveđanin. Jocke Lundström nikako nema sreće. Sletio je u Zagreb i na prvom treningu ozljedio ruku, potom je u svojoj prvoj utakmici ponovo se ozljedio i tako završio sezonu prije nego li je uopće i počela.

. „Do kraja sezone nas čekaju još dvije utakmice i tražit ćemo jaki završetak. No, sve u svemu, sve što mogu je čestitati mojoj momčadi na borbi“, zaključio je svoje misli u četvrtak trener Dwyer.

Jedva 24 sata nakon toga, Brlog je napustio i Jurčina.

„Milan je odlučio napustiti Medveščak i produžiti si sezonu igranjem u doigravanju. Još uvijek nije odlučio za koji klub će potpisati, no koji god da odabere, mi mu želimo puno sreće u nastavku sezone“, izjavio je Aaron Fox, sportski direktor Medveščaka objavljujući transfer.

Odlaskom Jurčine Medveščakova obrana sve je tanja. Srećom, preostale su samo dvije utakmice do kraja sezone, ali ne smijemo zaboraviti niti na Prvenstvo Hrvatske. Medveščak je treći, ili pretposljednji, ovisno kako gledate i ako ne spuste velik broj igrača u PH moglo bi biti čupavo. Ovog puta Krošelj će se vratiti u poznate okvire, na gol na Velesjamu.

Na stranicama Medveščaka osvanuo je i intervju sa predsjednikom kluba hokeja na ledu Medveščak, Damira Gojanovića. Njegove riječi zadovoljstva sezonom možete pročitati na službenim stranicama sportskog udruženja.

Još jedan igrač napustio Medveščak

Napušta li se brod koji tone?

Thank you for the vote!