Rendulić Borna Frozen Fury (LA vs COL 3.9.2015.)

Photo by Kerri Nikole Photography

Hoće li Rendulić ostati u Denveru?

Trener Roy odlučio je, Glencross odlazi, a Everberg i Rendulić (za sad) ostaju u Denveru! Večeras su Avsi imali prvi trening po završetku predsezone kao službeni trening NHL sezone 2015 – 16. Na ledu su bili gotovo svi igrači sa rostera kojeg čine 25 igrača, nedostajali su samo Nathan MacKinnon i Erik Johnson.

Gabriel Landeskog, kapetan Avsa, na ledu je bio u crvenom dresu za igru bez kontakta. Prema treneru Particku Royu, sva trojica će igrati na prvoj utakmici sezone u četvrtak.

Roy je također objavio da 32-godišnji napadač Curtis Glencross nije zadovoljio na probnom roku. Prema Royu razlozi rastanka bili su i prevelika sličnost u igri sa mladim nadama Colorada, Bornom Rendulićom i Dennisom Everbergom. Obojica su naime već pod ugovorom i imaju ponešto NHL iskustva.

Nismo vidjeli dovoljno” rekao je Roy.

Avsi imaju rok do 15:00 (MT) u utorak da srežu momčad na 23 igrača, što znači da neke od njih čeka neprospavana noć. Jedan od igrača će na IR listu, a to je Winchester, dok je za vidjeti tko će u San Antonio. Za sada prvi Coloradov odabir drafta 2015. Mikko Rantanen i napadač na probi Jack Skille ostaju u Denveru.

Odlučit ćemo sutra, ali za sad izgleda jako dobro” rekao je Roy o Rantanenu.Morat ćemo sutra odlučiti što ćemo napraviti. Htio sam vidjeti kako Everberg izgleda na ledu pa ćemo, nakon sastanka, napraviti posljednji rez sutra.”

U očekivanju reza, pogledajte pressicu Patricka Roya.

Photo by Kerri Nikole Photography