Damir Gojanović, photo by Davor Sajko / KHL.hr / Hrsport.net

Gojanović: “Razočaran sam…”

Nakon završetka Spengler Cupa u Davosu i ispadanja Medveščaka bez pobjede i gol razlikom 1-7, Medveščak se iz švicarske bajke vraća u realnost. Iako ni u bajci nije bilo puno bolje, u KHL-u su svjesniji u kakvoj se poziciji nalaze. Posljednji su na Zapadu, a već za dva dana, u nedjelju, dolazi divizijski rival iz najbližeg nam KHL grada – bratislavski Slovan.

Uvijek neugodni Slovaci zadaju glavobolju ne samo stručnom stožeru, već i vodstvu Medveščaka i samom predsjedniku Damiru Gojanoviću. U nedavnom intervjuu za ruski Sport osvrnuo se predsjednik Medveščaka na rezultat (ne)ostvaren u Davosu.

“Ponosan sam što smo bili ovdje, velika je to čast. U isto vrijeme sam i jako i duboko razočaran rezultatom jer sam očekivao više od ekipe. Borili smo se jednako s najbolima, ne mogu kritizirati igrače.”

Možda za nastup u Davosu igrači ne mogu dobiti kritiku, ali za nastupe u dosadašnjem dijelu KHL-a mjesta za tako nešto itekako ima, no Gojanović se na to nije osvrtao.

“Ovdje smo na djelu vidjeli naš glavni problem – nemamo igrača koji će okrenuti utakmicu, dati podstreh prema pobjedi. To nam je navjeći problem i od njega ne bježimo. Sada nam je prioritet završiti prvenstvo što bolje je moguće i učiniti sve u našoj moći da ostanemo ekipa i iduće sezone”, dodao je Gojanović.

Photo: Davor Sajko/khl.hr/HrSport.net