Photo by  Andrea Ratakowsky / KHL.hr / KHL4All

Galerija: Medveščak napunio mrežu Villacherima

Sve je rečeno, sve je viđeno. Medveščak je napunio mrežu Villachera sa čak 9 pogodaka,

Sretni smo s rezultatom. Imali smo dobru predsezonu, momčad je stvorila natjecateljski karakter i nastavlja se poboljšavati. Naravno, u KHL-u očekujemo da će se razina igre i vještine podići. No, izgrađujemo karakter momčadi, kako na van, tako i među sobom. Znamo da ćemo morati podići svoju razinu i za prvu utakmicu, i za početnu seriju u kojoj nas čeka težak natjecateljski tjedan i moramo biti spremni svake večeri dati svoj maksimum“, osvrnuo se na završenu predsezonu i prokomentirao početak regularnog dijela sezone KHL-a glavni trener Medveščaka Gordie Dwyer.

Medvjedi otvaraju svoju treću KHL sezonu u srijedu, 26.08.2015. utakmicom protiv Amura iz Habarovska u Ledenoj dvorani Doma sportova s početkom u 19:15 sati.

Ulaznice za susret je moguće nabaviti u internetskoj prodaji na www.ticketshop.hr te na svim prodajnim mjestima Ticketshopa.

KHL MEDVEŠČAK ZAGREB – EC VSV VILLACH 9:0 (1:0;4:0;4:0)

STRIJELCI:

07:58 1-0 Saarinen (Giliati, Brule)

24:15 2-0 Smolenak (Mertl, Kvapil)

25:12 3-0 Genoway (Smolenak, Katic)

33:34 4-0 Saarinen

34:56 5-0 Mertl (Kvapil, Smolenak)

40:37 6-0 Smolenak (Kvapil, Mertl)

43:04 7-0 Kinrade (Smolenak, Mertl)

50:16 8-0 Arkalov (Glumac)

55:56 9-0 Brule PS

KHL MEDVEŠČAK ZAGREB: Heeter, Taylor, Mäntylä, Gysbers, Morrisonn, Kinrade, Katic, Jurčina, Deutsch, Topol, Larkin, Jämtin, Brule, Giliati, Smoleňák, Mertl, Kvapil, Saarinen, Genoway, Bjorkstrand, Perkovich, Glumac, Arkalov, Hedberg

EC VSV VILLACH: Lamoureux, Herzog; Bacher, Brunner, Schlacher, Canzanello, Kelly, Kreuter; Gelfanov, McBride, Santorelli, Pance, Nageler, Leiler, Petrik, Alagić, Platzer, Hunter, Schofield

KHL Medveščak – EC VSV

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Photo by  Andrea Ratakowsky / KHL.hr / KHL4All