Photo by Ivana Stančin / KHL.hr Medveščak - Slovan 26092014

FOTO: Prespavali smo još jedan poraz, kako dalje?

Medveščak je u petak ponovo poražen u Ledenoj dvorani Doma sportova. Ledena je vidjela petkom i puno bolju posjećenost, ali i utakmice. “Krvnik” Medveščaka Ladislav Nagy ponovo je postigao hat trick došavši do brojke od 7 golova protiv zagrebačkih oklopnika.

Neinventivnost u igri sa igračem više, loš ulazak u napadačku trećinu, inzistiranje na petljanju oko plave i još mnogi problemi koje i neupućeni gledatelj vidi, kulminirali su još jednim porazom Medveščaka ove sezone. Neki bi mogli reći da nije nešto bolje izgledalo ni prošle sezone, no to nije argument. Chuck Weber radi greške, nije upućen što se događa na ledu. Najbolji primjer za to je zvanje prvog ovosezonskog (!) time – outa u situaciji kada je buli u napadačkoj trećini, Slovan se brani nakon zabranjenog ispucavanja, a Brust je samovoljno izlazi sa leda. Sve to trener ne primjećuje dok mu Letang ne prišapne. U toj situaciji umjesto da šalje samo šestog igrača na led, Weber zove TO i daje priliku Slovacima da se odmore.

Apsolutno neprihvatljiv je također i prekršaj Hutchinsona nad Nagyjem. Što reći, kako opravdati postupak namjernog ozljeđivanja protivničkog igrača? Pogledajte video i recite nam što vi mislite o ovom postupku braniča Medveščaka:

A pogledajte i ostale najbolje trenutke sa jučerašnje utakmice i recite nam, kako bi vi dalje postupili na mjestu GM-a Medveščaka? Je li vrijeme za zahvalu i rastanak sa Chuck Weberom u prijateljskim uvijetima?


KHL Medveščak – HC Slovan Bratislava 26092014

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Photo by Ivana Stančin / KHL.hr