KHL Medvescak - Admiral

Photo by Krume Ivanovski / KHL.hr

Epidemija hara KHL-om!

Vladivostok/Nižnjekamsk: Čak četrnaestero igrača Admirala iz Vladivostoka završilo je u krevetu. Nesreće prate igrače Admirala, desetoplasirane momčadi Istoka, uoči nastavka borbe za doigravanje. Svi oboljeli igrači imaju problema s disanjem, a liječnici su im naredili strogo mirovanje i oporavak.

“Igrači osjećaju bol u grlu i nosu, imaju povišennu temperaturu, curenje iz nosa i kašlju. Ovo sve ukazuje na epidemiju. Liječenje treba nastaviti od sedam do deset dana” rekao je za R-sport glasnogovornik Admirala Aleksej Čečelev.

Igrači Neftehimika također su masovno otišli na bolovanje. Nakon poraza u Zagrebu, Neftehimik je gostovao u Bratislavi i pobjedio Slovan iako su nastupili sa samo 15 igrača.

Nakon našeg odlaska (na turneju op.a.) iz Nižnjekamska hospitalizirano je dvoje članova momčadi, sumnja se na upalu pluća. U Bratislavi smo igrali na tri linije (15 igrača op.a.) da bi po dolasku u Hantij-Mansijsk zbog bolesti izgubili još trojicu igrača. Trenutno imamo dvanaest zdravih hokejaša, ali hoće li oni biti zdravi i sutra, nitko ne zna. Liječnici kažu da bi se sutra još šestoro ljudi moglo probuditi bolesno” rekao je za R-sport trener Neftehimika Vladimir Krikunov.

Na ruku Admiralu i Neftehimiku  išlo je i vodstvo KHL lige koje je utakmice s Novokuznjeckom prebacilo s 24., odnosno 25. prosinca na 23. i 24. siječnja.

Photo by Krume Ivanovski / KHL.hr