Photo by Bridget Samuels

[DEMANTIJ] Borna Rendulić stiže u KHL!

Borna Rendulić, restricted free agent u NHL-u, potpisao je za KHL momčad! Borna se tako nakon 5 godina ponovo vraća u Zagreb i to u Medveščak. Borna Rendulić dao je emotivan intervju za Eurolanche portal, a odmah nakon tog glavni trener AHL momčadi San Antonio Rampage dobio je otkaz.

Uz Rendulića u KHL je otišao i Joey Hishon i to u Jokerit, a njegov suigrač i cimer Dennis Everberg potpisao je za Vaxjo Lakers HC iz Švedske. Golman Roman Will vraća se u Češku i igrat će za bijele tigrove iz Libereca.

san antonio

Update: Javio nam se i Borna Rendulić koji je demantirao nadobudnog administratora San Antonio Rampagea:

Nisam još potpisao nigdje. Vidio sam objavu kad me nazvao Roman (Will) i pitao. Neki dečki iz kluba su potpisali (u Europi), ali ja sam trenutno samo fokusiran na pripreme sa svojim trenerom Juricom Frankovićem. Gdje ću završit, vidjet ćemo...”

PR manager kluba Ranko Vučinić nam se također obratio: “Uvijek smo govorili kako je Borna Rendulić uvijek dobrodošao u Medvščcak i još uvijek je tako. No, Rendulić nije potpisao za Medveščak za iduću KHL sezonu. Razlozi objave na internetskoj stranici nisu mi poznati, pretpostavljam da su Medveščak naznačili kao opciju njegova matična kluba.”

[DEMANTIJ] Borna Rendulić stiže u KHL!

Je li ovo dobra odluka za Bornu?

Thank you for the vote!