Edijs Pālens / Ilya Kovalchuk / Flickr.com

[ANKETA] 144 dana KHL-a u sezoni 2016./17.

KHL je objavio novi raspored i strukturu odigravanja otvorenog Prvenstva Rusije za sezonu 2016. / 2017. Uprava lige uzela je u obzir prvenstveno interese ruske reprezentacije i postavila tri pauze.

Tri Euro Tour turnira za Ruse

Tri pauze dizajnirane su oko Euro Tour turnira, od 29. listopada – 6. studenog, od 10. pa do 18. prosinca i od 4. do 12. veljače. Za Svjetskog kupa u Torontu (17. rujna – 1. listopada) KHL neće imati prekid.

Sezona počinje 22. kolovoza i traje do 18. veljače kada završava regularni dio. Doigravanje maksimalno može trajati do 20. travnja što je dva tjedna prije početka Svjetskog prvenstva. SP 2017. se odigrava u Njemačkoj i Francuskoj.

Rani početak KHL-a osigurava čak 144 dana igre u regularnoj sezoni i doigravanju, a prvenstveno uzima u obzir interese ruske reprezentacije i klubova u ligi. All star turnir održati će se od 21. – 22. siječnja. Ostaje li Medveščak u KHL-u saznat ćemo uskoro. Za sad dugove plaćaju uredno.

Ilya Kovalchuk uči kineski

A ništa bitnije nije ni to da je Ilja “neubš zabil gajbu” Kovaljčuk odlučio otići u Kinu gdje će igrati za Red Star, novu KHL momčad. Izgledno je da su u igri spletke po kojima su Rusi poznati i da je to sve politički uvjetovatno, nego da je Ilja “bio zločest” u SKA.

Sretno Ilja, vidimo se u Ledenoj?

Edijs Pālens / Ilya Kovalchuk / Flickr.com

[ANKETA] 144 dana KHL-a u sezoni 2016./17.

Ostaje li Medveščak u KHL-u?

Thank you for the vote!